2011. június 26., vasárnap

Megismerésünk korlátai - Jelenlegi ára: 2 920 Ft


Megismerésünk korlátai
A magyar kognitív tudományi konferenciák 1993 óta minden évben elmaradhatatlan részét képezik a hazai tudományos életnek, s ezzel a kognitív területen működő kutatók egyik legfontosabb és immár megkerülhetetlen fórumává váltak. 2004-ben a XII. Makog konferencia a tihanyi Mta Limnológiai Intézet patinás épületében került megrendezésre az Elte Etológia Tanszék szervezésében. Mára kiderült, hogy az evolúciós szemlélet jó közös alapot nyújt számos igen eltérő megközelítésű tudományterület számára, így kerülnek "beszélő viszonyba" többek között az evolúciós pszichológia, kognitív idegtudományok, az etológia és a mesterséges intelligencia képviselői. Jelen kötet szerzői igyekeztek a legújabb tudományos eredményeikkel, illetve elméleti megközelítésekkel megismertetni az olvasót. Így választ kaphatunk olyan izgalmas kérdésekre, hogy a kutyák vajon rendelkeznek-e emberi logikával és vajon az emberek értik-e, hogy miről ugatnak? Lehetnek-e egy számítógépnek érzelmei, és hogy miért vannak, ha vannak, az embereknek kedvenc számai? Mit mond a buddhista filozófia az érzékelésről, és vajon milyen szabályokat alkalmazunk az egymás közötti beszédeinkben? Olyan kíváncsi olvasók számára ajánljuk ezt a könyvet, akiket érdekelnek azok a legújabb tudományos felfedezések és gondolatok, amelyek nagymértékben befolyásolják majd a jövő nemzedékeinek gondolkodását. A kötet a Kognitív Szeminárium sorozat része.
SZERZŐ: Kubinyi Enikő, Miklósi Ádám
KIADÓ: Gondolat Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2006
OLDALSZÁM: 340
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 920 Ft

Az aukció vége: 2011-07-16 00:15
. Megismerésünk korlátai - Jelenlegi ára: 2 920 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése